OLEJ RZEPAKOWY – ” dar polskich pól” idealny do smażenia i obniżenia poziomu cholesterolu

0

Moc uzdrawiania:

  • reguluje przemianę materii, zapobiega miażdżycy oraz obniża poziom złego cholesterolu, a podnosi poziom dobrego. Nazywany jest oliwą północy ze względu na prawie identyczny skład biochemiczny jak oliwa z oliwek oraz walory zdrowotne
  •  nie zmienia swoich właściwości podczas smażenia, dlatego jest doskonałym olejem do przygotowywania potraw w wysokich temperaturach Jego charakterystyczny smak oraz intensywny żółty kolor nadaje potrawom niepowtarzalny smak i aromat.
  • posiada wysoką zawartości NNKT , witamin A, E, D3 oraz K
  • łagodzi objawy choroby zapalnej stawów

Smak i zastosowanie:

  • nadaje się zarówno do surówek, sałatek jak i do smażenia.
Share.

About Author

Leave A Reply

Kontynuując przeglądanie strony, wyrażasz zgodę na używanie przez nas plików cookies. więcej informacji

Aby zapewnić Tobie najwyższy poziom realizacji usługi, opcje ciasteczek na tej stronie są ustawione na "zezwalaj na pliki cookies". Kontynuując przeglądanie strony bez zmiany ustawień lub klikając przycisk "Akceptuję" zgadzasz się na ich wykorzystanie.

Zamknij